Verstandig zonnen op de zonnebank

Heerlijk met een drankje in de warme zon. Voor velen het ideaalbeeld van de zomer. Helaas is het weer in ons land er niet altijd naar. Gelukkig hebben we hiervoor de zonnebank. Er zijn hierover veel misverstanden die we graag voor je uit de weg ruimen. De zonnebank biedt een aantal voordelen. Je kunt een kuur nemen wanneer het jou uit komt zoals ’s avonds, in de winter of vlak voor je vakantie. Een ander voordeel is dat de tijdklok nauwkeurig is in te stellen. Het is een verantwoorde manier om je gezondheid te bevorderen en om bruin te worden als je je houdt aan een aantal richtlijnen.

Natuurlijke huidskleur

Bij verantwoord zonnen geldt in de eerste plaats dat overdaad schaadt. Ons streven is om je natuurlijke bruine teint naar voren te halen. Dat kan variëren van licht bruin tot zeer donker bruin. De uiteindelijke kleur wordt bepaald door je huidtype en niet door overmatig gebruik van de zonnebank. 

Huidanalyse en zonadvies

Wij beginnen een zonnekuur altijd met een huidanalyse. Op basis hiervan geven wij je een persoonlijk zonadvies. Hoe lang kun je liggen op de bank en welke zonnebank past het beste bij je. Zo krijg je een goed resultaat zonder dat je kunt verbranden.En natuurlijk adviseren we je ook over het zonnen onder de echte zon als je daar vragen over hebt.

Eerst binnen zonnen en dan naar buiten

Bij het zonnen buiten is het van belang dat je dit met mate doet en goed opbouwt. De blootstelling is nooit zo precies als onder de zonnebank en de risico’s zijn daardoor wat groter. Natuurlijk is het verstandig om eerst geleidelijk je huid aan de zon te laten wennen. Voor je bescherming in de echte zon hebben we in het seizoen Lovea Bio zonnecrème.

Lees meer op de volgende pagina over alle voordelen van de zonnebank.

 

 

De vele voordelen van Zonnestudio Rietlanden

  • Gastvrije ontvangst
  • Deskundige begeleiding
  • Huidanalyse bij eerste bezoek
  • Geen wachttijden
  • Niet poetsen, dat doen wij
  • Voordelige kuurkaarten
  • Vrij parkeren

Jouw zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging SVZ. Je wordt altijd geholpen door een van de eigenaren van de zonnestudio, beiden erkend zonneconsulent.

Direct boeken?

Je kunt hier rechtstreeks een van onze zonnebanken boeken via de blauwe knop.

Actueel

Bekijk hier informatie over acties of aanbiedingen, bijzonderheden rond openingstijden of ander nieuws.

Reviews

Reviews werken als mond tot mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring