Tarieven

Je bent welkom voor een los bezoek. Daarna kun je kiezen voor een kuur. Bij een volledige kuur kun je tien keer zonnen. Je kunt ook kiezen voor de mini kuur. Let je vooral op de prijs, dan zie je dat je bij ons voordelig op de zonnebank kunt. Toch bieden we veel extra's. 

Je eerste bezoek start altijd met de huidanalyse. Alleen daarmee kunnen we er voor zorgen dat je nooit verbrandt. Dit is altijd belangrijk, ook in de echte zon. Je kunt ook kiezen voor een voordelige kuur. De meest gebruikelijke kuur is de volledige kuur van tienmaal zonnen. Bij de kuur kom je bij voorkeur tweemaal  of driemaal per week zonnen. Zo bereik je een optimaal effect in korte tijd. 

 

Tarieven Zonnestudio Rietlanden

 Tarieven Basis Zonnebank Hapro X3 en kuurtijd maximaal 16 minuten.(afgestemd op uw huidtype).  Extra Zonnebank Hapro X3 en/of X5. Kuurtijden afgestemd op uw huidtype en maximaal 25 minuten.
Los bezoek: € 10.- € 11.-
Kuur van 5 keer inclusief huidadvies:(ook als cadeaubon) € 40.- € 45.-
Kuur van 10 keer inclusief huidadvies: (ook als cadeaubon)

 

 

€70.- €80.-

Prijzen Devoted Creations zonnecrème voor op de zonnebank

 
type crème sachet 15 ml tube 270 ml opruiming
     
Long Overdue €3.- Uitverkocht
Power Player €3.- van €19.- voor 9.-

 

 

 

 

 

 

Het zonnecollectief van Vandebron

Wij wekken alle energie voor onze zonnebanken op met energie van de zon. Hiervoor hebben we een ruime hoeveelheid zonnepanelen op ons dak. Die echte zonneenergie krijgen we vooral in de zomermaanden. Om het hele jaar echte zonne energie te kunnen gebruiken zitten we in het zonnecollectief van Vandebron. We leveren zonneenergie en we nemen het op een ander moment weer af. Duurzaam werken houdt onze tarieven laag!
Voordeel voor kleingebruiker en panelenbezitter
Bij dit collectief hebben we een hoge terugleververgoeding en een laag vastrechttarief maar ook een iets hoger tarief per Kwh. Het is voordelig als je een kleine netto gebruiker bent. Voor alle panelenbezitters en kleine gebruikers (tot circa 1500 Kwh op jaarbasis) is dit gunstig.
Het is ook mogelijk om gewoon stroom af te nemen bij Vandebron zonder mee te doen aan het collectief. Meer info via de link onderaan.
Steun voor echte duurzaamheid
Wij steunen Vandebron omdat het een volledig milieuvriendelijk bedrijf is waar alle energie echt groen is en in Nederland wordt opgewekt. Zo werken we samen aan een duurzamer Nederland.
Meer informatie kun je krijgen via deze vriendenlink. In actieperiodes geldt daar een kortingsregeling en voor ons een aanbrengpremie. 

 

 

 

De vele voordelen van Zonnestudio Rietlanden

  • Gastvrije ontvangst
  • Deskundige begeleiding.
  • Huidanalyse bij eerste bezoek.
  • Geen wachttijden.
  • Niet poetsen, dat doen wij.
  • Voordelige kuurkaarten
  • Vrij parkeren, gratis koffie/thee

Jouw zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging SVZ. Je wordt altijd geholpen door een van de eigenaren van de zonnestudio, beiden erkend zonneconsulent.

Direct boeken?

Je kunt hier rechtstreeks een van onze zonnebanken boeken via de blauwe knop.

Actueel

Bekijk hier informatie over acties of aanbiedingen, bijzonderheden rond openingstijden of ander nieuws.

Reviews

Reviews werken als mond tot mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring