Meer informatie over reviews of recensies

De mond op mond reclame van internet. Klik op de link hieronder om reviews te lezen of plaats er zelf eentje in één minuut. 

Reviews van gasten zijn een belangrijke manier voor anderen om er achter te komen of een bedrijf goed is. Er zijn verschillende plekken om reviews te lezen en/of te plaatsen. Op deze pagina vind je hierover informatie. De reviews zelf worden beheerd en vaak ook gecontroleerd op andere sites. Dit zorgt voor een betrouwbaarder resultaat.

  1.  De sterren waardering in Google wordt door veel mensen gezien. Je krijgt het in beeld door bijvoorbeeld te zoeken op  de trefwoorden  "Zonnestudio Rietlanden" en dan NIET te klikken op de link naar onze site. Elders op de pagina is dan Google Mijn Bedrijf zichtbaar met onze gegevens. Daar kun je ook snel een review lezen of toevoegen. Mogelijkheden en beeld verschillen per apparaat; telefoon, tablet of pc. Een link hier toevoegen blijkt niet mogelijk.
  2. De sterrenwaardering bij Places, voorheen Gouden Gids. Hier kun je op dezelfde manier een review plaatsen. De reviews worden gecontroleerd en zijn daarom soms na twee dagen definitief zichtbaar. 
  3. Ook op onze Facebookpagina zijn recensies te vinden. Je kunt er snel iets lezen of plaatsen.
Bedankt voor het plaatsen van je review. Heb je vragen, klachten of opmerkingen dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. 
 

De vele voordelen van Zonnestudio Rietlanden

  • Gastvrije ontvangst
  • Deskundige begeleiding
  • Huidanalyse bij eerste bezoek
  • Geen wachttijden
  • Niet poetsen, dat doen wij
  • Voordelige kuurkaarten
  • Vrij parkeren

Jouw zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging SVZ. Je wordt altijd geholpen door een van de eigenaren van de zonnestudio, beiden erkend zonneconsulent.

Direct boeken?

Je kunt hier rechtstreeks een van onze zonnebanken boeken via de blauwe knop.

Actueel

Bekijk hier informatie over acties of aanbiedingen, bijzonderheden rond openingstijden of ander nieuws.

Reviews

Reviews werken als mond tot mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring