Deskundige begeleiding alleen voor het sporten?

Mijn eerste ervaring met de zonnebank is uit de sportschool. Ik ben blij dat de sportschool mij de kennismaking met deze voor mij nieuwe wereld bood. Ik zou zelf niet zomaar een zonnestudio binnenstappen want “dat is toch niks voor mij”. Zonnebanken bij sportscholen en kappers kunnen dus zeker een functie hebben als laagdrempelige opstap voor hen die het een keer willen proberen.

Waar ik me wel over verbaasde was het gebrek aan informatie over het zonnen zelf. Een muntje stond voor een bepaald aantal minuten en als je dat te weinig vond kon je ook twee gebruiken. Niemand van het personeel had meer kennis van zaken. Over voorzorgsmaatregelen, huidtypes of gebruik van medicijnen werd niets gevraagd of verteld. Brilletjes niet voorhanden en de reiniging werd aan klanten zelf overgelaten.

 

Voor het eerst een beetje bruin

Ondanks alles was ik voor het eerst een beetje bruin en waar ik voorheen altijd met een vuurrode neus rondliep die altijd aan het vervellen was, kon ik nu lekker gebruind de hele zomer door.

Achteraf bleek dat de twee kuren die ik achter elkaar deed niet de meest verstandige keus waren. En dat die muntjes niet precies aansloten bij een nauwkeurig opgebouwd programma voor mijn huidtype.

En ik weet nu ook dat ik eigenlijk teveel geld betaalde omdat ik het ook met één goedgekozen kuur had kunnen doen. Toen wist ik dat allemaal niet….

Dit kan toch veel beter.

Uiteindelijk heeft dit er in mijn geval toe geleid dat ik zelf met een zonnestudio ben begonnen. Ik was erg enthousiast geworden maar vond wel dat een aantal zaken beter konden. Ik hoop dat sportscholen en kappers die een hoekje over hebben en “dus” daar een zonnebank neerzetten de moeite willen nemen om zich er echt in te verdiepen. Ook de zonnebank vraagt om kennis van zaken. Geen hogere wetenschap maar wel je zaken serieus nemen. Als je die moeite niet wilt nemen kun je je beter beperken tot je “core” business.

Zonnestudio Rietlanden

Ik heb nog wel een hoekje over in onze zonnestudio. Daar komt geen cross-trainer en we gaan er ook geen haren knippen of nagels plakken. Reacties van harte welkom…

Rutger Slim, Zonnestudio Rietlanden Emmen.

 

De vele voordelen van Zonnestudio Rietlanden

  • Gastvrije ontvangst
  • Deskundige begeleiding
  • Huidanalyse bij eerste bezoek
  • Geen wachttijden
  • Niet poetsen, dat doen wij
  • Voordelige kuurkaarten
  • Vrij parkeren

Jouw zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging SVZ. Je wordt altijd geholpen door een van de eigenaren van de zonnestudio, beiden erkend zonneconsulent.

Direct boeken?

Je kunt hier rechtstreeks een van onze zonnebanken boeken via de blauwe knop.

Actueel

Bekijk hier informatie over acties of aanbiedingen, bijzonderheden rond openingstijden of ander nieuws.

Reviews

Reviews werken als mond tot mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring