Natuurlijke deodorant uit Nederland

The Ohm Collection is een Nederlands merk op het gebied van natuurlijke cosmetica. Het eerste en zeer succesvolle product is de deodorant in de vorm van poeder. Een belangrijk werkzaam ingrediënt is natriumbicarbonaat, ook wel bekend als zuiveringszout of baking soda. Dit gecombineerd met hoogwaardige essentiële oliën zorgt voor een uniek product dat zijn werk goed doet en daarnaast een aantal andere voordelen heeft.

 

De werking van een poederdeodorant

Langs je oksels lopen verschillende lymfebanen. Deze banen lopen van en naar de borst en die wil je niet onnodig belasten. The Ohm Collection maakt uitsluitend gebruik van ingrediënten die het lichaam ondersteunen in plaats van de lymfeklieren vervuilen of afsluiten.

Dit komt door de alkaliserende werking van natriumbicarbonaat op transpiratie waardoor je lichaam de hele dag fris blijft. Het deopoeder ondersteunt het lichaamseigen proces. Je zweet nog wel maar je ruikt niets.

Veel mensen moeten even wennen aan het idee van een deo in poedervorm. Dat duurt maar heel kort als je het een keer geprobeerd hebt. Geen excuses meer dus om reguliere deo’s te blijven gebruiken. De Ohm Deodorant doet gewoon wat ie belooft.

Het gebruik van een poederdeodorant in de praktijk

Op internet zijn verschillende, meestal positieve, gebruikerservaringen te vinden. Maar wij proberen altijd alles zelf uit. Het gebruik van poeder direct na het douchen is echt een fluitje van een cent. Geen idee waarom we ons daar vooraf druk om maakten. Het doet zijn werk en die irritatie onder je oksel die je eigenlijk gewend was is weg. Van anderen hoor ik vergelijkbare reacties. Kortom, we zijn heel snel enthousiast geraakt over dit product. 

Welke soorten poederdeodorant zijn er en wat kost het?

Er zijn twee series leverbaar van de fabrikant. Er is een serie No Sweat die met name op jongeren gericht is. Het gaat om busjes met een inhoud van 60 gram met een prijs rond 12 euro. Een busje is goed voor 3 maanden gebruik. Aangezien wij als zonnestudio niemand onder 18 jaar ontvangen leveren we deze serie niet. Ik noem het toch even omdat je bij online zoeken snel verwarring kunt krijgen.

De andere serie heet gewoon Deodorant en heeft altijd premium kwaliteit ingrediënten. De busjes hebben een dubbele inhoud (120 gram) en zijn verkrijgbaar in acht geuren. Een busje is goed voor een half jaar gebruik. Deze serie biedt voor 20.- de beste verhouding tussen kwaliteit en prijs. Uiteraard testen we voor je of het echt een half jaar meegaat. Op basis van ervaringen van onze gasten gaan we nu uit van 4-5 maanden per potje. Dat is hooguit 3 potjes per jaar ofwel circa 5 euro per maand. Niet heel veel anders dan “goedkope” deo’s…

Ruiken en uitproberen

Je kunt bij ons even ruiken, even uitproberen in combinatie met je zonnebankbezoek en dan kiezen. Vraag even naar de actuele voorraad. We proberen enkele populaire geuren op voorraad te houden. The Ohm Collection Deo is in Emmen exclusief bij ons verkrijgbaar.

De geuren

Jasmijn, Kokos (tip!), Gardenia (bloemen), Neroli (fruitig, bloemen), Lavendel, Sacred Frankincense (Oosters, zoet en gemaakt van hars van een boom), Wild crafted Ceder (cederhout), Patchouli (zoet en kruidig), Rose en de nieuwste is een echte mannengeur: Sandalwood.

Alle geuren zijn biologisch of wildcrafted, dierproefvrij en zo subtiel dat de meeste geschikt zijn voor man en vrouw. 

Rutger Slim Zonnestudio Rietlanden Emmen

 

Links, reviews en bronnen:

De tekst is een samenvatting van de sites en folders van The Ohm Collection samen. Verder nog enkele artikelen op internet over de metalen en parabenen in deodorants.

De site van The Ohm Collection

Internationale website met meer informatie (Engelstalig) The Ohm Collection

Review van Kickstartyourhealth over The Ohm Collection deo

Review van healtyandhandsome over The Ohm Collection deo

Review van Good Mood Mama over The Ohm Collection No Sweat

Wat zijn parabenen?

Waarom een deodorant zonder aluminium gebruiken?

Verkoopinformatie

The Ohm Collection is bij ons verkrijgbaar. Je kunt ruiken en kiezen. Woon je te ver weg? Bestel dan eenvoudig via bol.com: The Ohm Collection deodorant  . 

Klik op de button of gebruik een link via een merk om op bolcom naar andere natuurlijke en/of biologische  deodorants te zoeken zoals van Lavilin of The Salt of the Earth of het zeer uitgebreide assortiment natuurlijke dierproef- en ggo vrije producten van  HerbOlive

Bekijk op bol.com

De vele voordelen van Zonnestudio Rietlanden

  • Gastvrije ontvangst
  • Deskundige begeleiding.
  • Huidanalyse bij eerste bezoek.
  • Geen wachttijden.
  • Niet poetsen, dat doen wij.
  • Voordelige kuurkaarten
  • Vrij parkeren, gratis koffie/thee

Jouw zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging SVZ. Je wordt altijd geholpen door een van de eigenaren van de zonnestudio, beiden erkend zonneconsulent.

Direct boeken?

Je kunt hier rechtstreeks een van onze zonnebanken boeken via de blauwe knop.

Actueel

Bekijk hier informatie over acties of aanbiedingen, bijzonderheden rond openingstijden of ander nieuws.

Reviews

Reviews werken als mond tot mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring