Minder is beter in Zuid Oost Drenthe

We verkopen zonnecrème van Lovea Bio. Natuurlijke minerale zonfilters, ingrediënten o.a. arganolie, kokosolie en vitamine E. Goede zonbescherming voor buiten en betaalbaar. Meer heb je niet nodig. Minder is beter in Zuid Oost Drenthe. Lovea Bio behoudt zijn werking langer dan producten met een synthetisch zonfilter. Veel synthetische zonfilters worden geleidelijk afgebroken onder invloed van zonlicht(!) Lovea Bio hoef je dus niet meteen bij te smeren. In de praktijk betekent dit dat je bij verstandig strandgedrag met twee maal smeren op een dag uit komt.

 

“Ga je dat echt gebruiken in je blog?” vroeg mijn vrouw, over mijn schouder meekijkend en wijzend naar een lijst met namen als oxybenzeen en propyleenglycol. Zij is altijd de eerste lezer van de blogs, een zeer kritisch lezer, lettend op iedere punt en komma. Nee hoor, dat is de lijst met “te vermijden ingrediënten” en het was in de afgelopen twee jaar een lang overzicht geworden.

Vorig jaar had ik twee blogs nodig voor een compleet overzicht van de keuzes op het gebied van zonnecrème. De hoeveelheid informatie leek alweer te groeien.

Verstandig zonnen is verstandige keuzes maken.

Ga niet te lang in de zon, niet op het heetst van de dag zonnen als je in Zuid Europa bent en zorg voor een goede opbouw van je zonuren in het voorjaar. De zonnebank is hiervoor een ideaal hulpmiddel. Besteed ten slotte nog wat aandacht aan de juiste kleding, een petje en een zonnebril. Hoe eenvoudig kan het zijn. Zo profiteer je optimaal van de gezondheidsvoordelen van de zon zonder de nadelen.

Behalve als je je lichaam blootstelt aan die lange lijst met chemische ingrediënten…. Het past niet meer in ons beeld van verstandig zonnen 2017.

Het overige aanbod in biologische zonproducten

Er zijn meer biologische merken. We hebben een keus gemaakt maar dat zegt niets over de kwaliteit van andere merken. Voor wie nog verder wil gaan en zelf zonnecreme wil maken zijn er ook recepten. Een constante kwaliteit en houdbaarheid is dan niet gegarandeerd.

 

Koffietijd adviezen

Ongetwijfeld zullen fabrikanten van traditionele zonnecrème nog jaren hun geruststellende boodschappen kwijt kunnen in bladen en tv-magazines. Met daarbij het advies om nog meer te smeren en om de twee uur dik bij te smeren. We geloven het niet meer. Er is een goed alternatief.

Rutger Slim, Zonnestudio Rietlanden Emmen

Links

Verkoopinformatie

 
Lovea bio is bij ons in de zonnestudio verkrijgbaar. Woon je te ver weg of kies je voor een uitgebreider assortiment zonneprodukten? Bestel dan via onderstaande link.
 
 
Bekijk op bol.com
 
 
 
 
 
 
 

 

De vele voordelen van Zonnestudio Rietlanden

  • Gastvrije ontvangst
  • Deskundige begeleiding.
  • Huidanalyse bij eerste bezoek.
  • Geen wachttijden.
  • Niet poetsen, dat doen wij.
  • Voordelige kuurkaarten
  • Vrij parkeren, gratis koffie/thee

Jouw zekerheid

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging SVZ. Je wordt altijd geholpen door een van de eigenaren van de zonnestudio, beiden erkend zonneconsulent.

Direct boeken?

Je kunt hier rechtstreeks een van onze zonnebanken boeken via de blauwe knop.

Actueel

Bekijk hier informatie over acties of aanbiedingen, bijzonderheden rond openingstijden of ander nieuws.

Reviews

Reviews werken als mond tot mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring